sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Leivinuunin muodonmuutos

Tämä projekti oli muhinut jo jonkin aikaa mielessäni ja jo parissa-kolmessa tunnissa se oli tehty kun vauhtiin pääsin viime elokuussa :)
Maalaaminen on aina niin kivaa ja mielestäni lopputulos oli erittäin hyvä ellei täydellinen ;)
Melkein unohdin ottaa kuvan aluksi kun olin jo niin intoa täynnä, mutta tästä nyt näkee että tiili oli punainen ja luukut hopean harmaat.Ja lopputulos oli ihan jotain muuta...

10 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Tosi onnistunut muutos! Leivinuuni raikastui silmissä, kannatti maalata :)

Äärelä II kirjoitti...

Millä maalilla vetelit tuon leivinuunin? Näyttää upealta ja tahtoisin itsekin, mutta en ole uskaltanut, vaikka puuhellan ja leivinuunin alaosan olen maalannut, niissä kun oli peltikuori, niin oli helpompi.

cherigo kirjoitti...

vanha kirjoitus jo, mutta löysin kuitenkin=) muistatko mitä laitoit noihin takan luukkuihin?itse olen vain löytäny graffitipastaa mitä on käytetty mutta sitäkin hopeisena. Tuollaista tummaa/mustaa kun haluaisin löytää...

Mari kirjoitti...

Prismasta löytyy mm. tällaista http://www.prisma.fi/market/prisma?a_Visit:tuote=inpmkaajftyyy4jf&kategoriaTunniste=SprayMaalit&path=RakRem%2FPintamateriaalit%2FMuuPintak%C3%A4s%2FSprayMaalit&osuuskauppa=SUURSAVO&pageName=Main

Mari kirjoitti...

Eipäs onnistunutkaan mun linkitys, mutta käypäs itse kurkkaamassa prisman tai jonkin muun rakennustarvikeliikkeen sivusta sellaista kuin "Kuumakestospray Maston 400 ml 600 astetta, musta".

Mari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mari kirjoitti...

Ja Äärelälle!! Anteeksi kun on jäänyt huomaamatta sinun kommentointi :(
Isännältä kysyin että mitähän se maali mahtoi olla uunin pinnassa niin hää sanoi että ihan tavallinen sisustusmaali.

Leena kirjoitti...

Leivinuuni näyttää hienolta.
Mietin juuri samaa uudistusta omaan puuhellaan keittiörempan yhteydessä. Minua kiinnostaa, että onko maali pysynyt hyvin teidän leivinuunissa vai onko alkanut irtoilemaan. Meillä puuhellan pinta lämpiää melkoisesti ja kovasti mietityttää, että mikä olisi sopivin vaihtoehto puuhellan verhoiluun.

Mari kirjoitti...

Hei Leena.
Meillä maali on pysynyt hyvin paikoillaan. Ei ole mistään kohtaan irtoillut ja hyvin on kestänyt myös pesun. Jotenkin ihmeellisesti uunin kylkeen oli eksynyt myös värikynän jälkiä ;) mutta lähti helposti pois.
Voihan se olla että ajan kanssa kellastuu lämmöstä johtuen mutta vielä ainakaan ei ole lähtenyt kellastumaan.

Leena kirjoitti...

Suuret kiitokset tiedosta Mari!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails