keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Raparperipaistos

150 g voita tai margariinia
1,5 dl sokeria
1 kpl muna
0,5 dl vettä
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria tai kardemummaa
1 tl leivinjauhetta
täyte:
5 dl raparperipaloja
4rkl sokeria
2 kpl munaa
200 g Sunnuntain vaniljanmakuinen rahkavalmiste
(löytyy juustohyllystä!)

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri.Lisää muna ja vesi sekä jauhot, joihin on sekoitettu vaniljasokeri tai kardemumma ja leivinjauhe.
2. Leivitä taikina 26-senttisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada raparperipalat vuokaan. Mausta sokerilla. Sekoita munat ja vaniljan makuinen rahkavalmiste. Kaada seos vuokaan ja kypsennä piirakka 200-asteisen uunin alaosassa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails