lauantai 18. syyskuuta 2010

Appelsiini-suklaaruudut


Pohja:
4 munaa
3 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2½ rkl tummaa kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
150 g margariinia sulana
1 ½ dl maitoa
1 appelsiinin kuoriraaste

Kuorrute:
300-400 g tomusokeria
4-5 rkl appelsiinimehua
(tai puolet tuosta vettä jos haluaa miedomman
appelsiinin maun)
Kuorrutteen voi myös värjätä
parilla tilappa elintarvikeväriä.

Lisäksi laitoin nonparelleja
koristeeksi ja valuttelin
lusikasta sulaa suklaata

Munat ja sokeri vaahdotetaan, lisätään keskenään sekoitetut kuivat aineet,
sulatettu margariini ja maito, sekä appelsiinin kuoriraaste.
Levitetään taikina leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille
ja paistetaan 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Sekoita kulhossa tomusokeri ja neste,
lisää nestettä sen verran, että saat sopivan,
helposti pohjan päälle levittyvän "tahnan",
Koristele mielesti mukaan.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails