sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäisherkku

Meidän perheen pääsiäisherkku (heti suklaamunien jälkeen) on
Charlotta-kakku.



Persikkarahkasisus on juuri sopivasti hapan, ei liian imelä.
SLURPS!

Millä teillä herkutellaan pääsiäisenä?

-Mari-

3 kommenttia:

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Näyttääpä tosiaan herkullisilta. Meillä oli toisen lapsen synttärit ja hän kun pitää suklaasta, niin tarjottavana oli suklaamuffinsseja, suklaakakkua ja äitinä leivoin kyllä suolaistakin, suppilovahveropiirakkaa, siihen en laittanut suklaata ;-D

Mari kirjoitti...

Hmm... Tuohon suolaiseen piirakkaankin ois saattanu suklaa sopia, tehdäänhän sitä suklaapitsaakin nykyään ;D

poikkeama kirjoitti...

Oi, nams :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails